• Rabba D'Vorah Meijer

Beperkingen ombuigen In Mogelijkheden!


Wat is er uitdagender dan beperkingen om te buigen in mogelijkheden! Als we echter "de gaten in de emmer" negeren, zal het water van het succes onmiddellijk worden verspild.Lees meer onder de foto.

In evenwicht werken et de handen en werken op kantoor


Ieder van ons is uniek!


Achter de meest voorkomende vaardigheden die we onmiddellijk opmerken en altijd bewonderen en belonen, kunnen vaardigheden, misschien kleiner, bijna onzichtbaar, worden gevonden die het waard zijn om uitgepakt te worden. Wanneer we ons concentreren op de capaciteiten van mensen, moeten we hun unieke persoonlijkheden niet negeren om hen efficiënt te kunnen helpen verborgen schatten te ontdekken.

Want dat wat al diep in hen zit, misschien iets dat op het eerste gezicht niet zichtbaar is, maar zichtbaar is voor gevoelige ogen, moet naar voren worden gebracht zodat anderen het ook kunnen zien!

Als we mensen niet meer zien als uniformiteit maar ook op zoek gaan naar de verschillen die er zijn, kunnen we recht doen aan iedereen.


En tot slot, werken met de hersenen of werken met de handen, zo'n onderscheid wordt gemaakt tussen deze, terwijl beide nodig zijn!

Als we elkaar waarderen in alles wat we zijn en wat we kunnen en het "hoog en laag" kader niet meer valideren, ontstaat er een heel ander klimaat!


Wij zijn mensen. En iedereen wil graag horen: "Je hebt fantastisch werk geleverd", van de dokter die een transplantatie met succes heeft voltooid tot het meisje achter de kassa die achter iemand aan rent om de vergeten portemonnee terug te brengen.


Wij zijn allemaal gelijk! Maar wij zijn ook uniek! We hebben elkaar nodig om een ​​gelukkige en stabiele omgeving op te bouwen.

De man op het podium die piano speelde, had iemand nodig die piano's maakt.

Het succesvolle bedrijf dat net een belangrijke klant op bezoek had en de deal kreeg, was ook afhankelijk van de persoon die de koffie zette en de schoonmaakster die het kantoor onder handen nam om het representatief te maken!

De arts die opereerde en het probleem met succes oploste, moet ook de hand schudden van het team dat verantwoordelijk is voor de ontsmetting van de operatiezaal!


Iedereen wil horen: "Je hebt fantastisch werk geleverd."

Waar waardering is voor het individu, zie je mensen opbloeien! - Mamme D'Vorah